Priser inkl. moms

Köpvillkor

Allmänna villkor

För att genomföra en beställning måste kund vara myndig, 18 år, eller ha målsmans medgivande. Med kund avses en fysisk person. Beställningar går endast att göra från Sverige.

Leverans

Leveranstiden beräknas normalt till 3-5 vardagar men sista beställningsdag för leverans innan Julafton är den 18 december. Ordrar som läggs därefter skickas i mitten på januari 2018. Frakten kostar 39 kr per order med undantag för skrymmande produkter där frakten är förbestämd för specifik produkt och anges under produktens information. Leverans sker endast inom Sverige. Please notice that we only ship to Sweden at the moment.

Vi samarbetar med Postnord, för information om ditt närmaste utlämningsställe besök www.postnord.se.

Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det ska anmälan göras till det utlämningsställe där du hämtade ditt paket.

Priser

Priserna är angivna i SEK och inkluderar gällande moms, för närvarande 6% på böcker och 25% på övriga varor.

Betalning

De kontokort vi accepterar är: MasterCard och Visa. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till ditt kort inom 14 dagar från den dag vi mottagit varan.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. Varan ska vara i oskadat skick och i originalförpackning. Du som köpare står för returkostnaden.

Vi återbetalar kostnaden för varorna samt fraktkostnader till det kort du betalat med inom 14 dagar från den dag vi mottagit varan. Kontakta oss via mejl för att få en returfraktsedel. Fraktkostnaden för returneringen dras av från totalbeloppet som skall återbetalas.

Reklamation

Vi vill att alla du ska bli nöjd med ditt köp. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ej uthämtade paket

Paket ligger hos ombud i regel 2 veckor, ej uthämtade paket debiteras med 300 kr på faktura. Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Personuppgifter

Personuppgifter som du lämnat till oss i samband med köp kommer enbart att användas av oss på Kolmården för att vi ska kunna behålla vår relation med dig som kund. Det betyder att vi aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss.

Övrig information

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt felaktig information angående lagerhållning.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter